tisdag 30 april 2013

Layouter från scrapträff!

I lördags var jag på scrapträff. Mestadels fikade och åt vi men jag hann scrappa två layouter under tiden också. Framförallt kul att träffas och kunna sitta ostört och pyssla. 
Jag passade på att scrappa ett bidrag till En liten butiks apriltävling. Bidraget ska innehålla cirklar, något stämplat och turkost. 
Jag har gjort detta bidrag med en layout på vår lilla på hennes födelsedag!
Använde mig av ett turkost papper med fjäril på från BoBunny. Stämplade cirklar med texten happy birthday som embossades i vitt. Likaså har jag stämplat fjärilar med poststämpelmarkering och en spetsbord i vit embossing. Papperet under fotot är jag egentligen inte förtjust i men här kom det till sin rätt tyckte jag. Gillade det turkosa i papperet och det gula tyckte jag tog upp färgen på tröjan. 
Märkligt hur man kan ändra sig...
Ibland får jag för mig att jag tycker att tvåsidiga papper har två "fina" sidor. Det vill säga för att inte använda båda. 
Var därför tvungen att göra en layout på den. Jag använde resten från det stansade hjärtat och satte över ett textpapper från Crate Paper. Har även satt några rader med washitejp i två av hörnen. Tänkte använda dessa för att skriva på. Denna layout ingår inte i tävlingen...

Kramar 
Elin

Papper: BoBunny, Crate Paper
Stämpel: Papertrey ink, Graphic 45, Papermania 
Die: Magnolia, Sizzix, Cuttlebug, Martha Stewart 
Bling: Band och knappar från Panduro samt organzaband

2 kommentarer:

 1. Hej Elin!
  Jag var också på scrappträff i lördags, i Alingsås. Var vi på samma?!
  Härlig LO du gjort, så finstämd o lugn. Gillar hur du lagt rader av spets i nederdelen o blandat med stansade bårder. Tack för att du deltar i ELBs aprilutmaning!

  Soliga hälsningar, Monica

  SvaraRadera
 2. Layouten är verkligen stämningsfylld Elin. Det underbara fotot, de vackra färgerna och bårderna blir så fina tillsammans.

  Varma kramar
  Maarit

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...