måndag 28 juli 2014

Examenskort med hönstema

Här kommer ett kort skapat till ciliinpapers månadstävling för juli 2014. Temat är att skapa ett kort med något stämplat, något upphöjt och en liten gnutta guld. Jag använde detta som inspiration att skapa ett kort till min syster som tagit examen. Ja, det var ju ett tag sen nu men det blev inte av att vi grattade henne förrän en bit in på sommaren...
Trots att hon pluggat har hon också skaffat höns och byggt ett hönshus, därav valde jag stämpeln från Magnolia. Valde att embossa runt det stämplade motivet med ett vitt enamel pulver som innehåller en gnutta guld. Bakgrunden till Tilda är stämplad med en hönsnätsstämpel, även den från Magnolia. Texten examen blev upphöjt på en "banner" som jag skapade genom att vika och klippa till i ändarna, likaså det stämplade motivet valde jag att höja upp. Distressade kanterna lite på papperen och lade till en rosett med knapp på samt några fjärilar. 
  
Ha det gött och ta vara på sommaren!
Kram Elin

Papper: Echo Park
Stämpel: Magnolia
Die: Magnolia
Bling: twine, knapp, bokstäver från october afternoon

3 kommentarer:

 1. Tack för ditt fina bidrag! Lycka till i tävlingen!

  SvaraRadera
 2. Hi Elin, your card is so pretty, congratulations to your sister, well done!! Hope that you are well? Hugs Gay xx

  SvaraRadera
 3. Hej Elin! Det låter som du har en skön sommar, själv har jag börjat jobba, men det är så varmt när jag kommer hem att man fortfarande kan ta ett svalkande dopp. Ditt kort är mycket fint, jag är säker på att din syster uppskattade det. Formen på pappret är något jag inte sett tidigare, passar bra till det härliga motivet.
  Kram
  Maarit

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...