lördag 7 maj 2011

Torrembossning hos Pysselmyran!

Veckans tema hos Pysselmyran är torrembossning, dvs relief i papperet. Jag blev inpirerad och gjorde embossning med stämplar också. 
  
Förra veckan hade jag tur och gick och vann pris hos Pysselmyran. Temat var då dies kolla om du vill se mitt bidrag.... Jättekul att få ett brev i lådan. Tusen tack! Fick flera jättefina stämplar som jag kunde använda på kortet. Hjärtat som jag fick kunde jag använda två gånger. För att embossa använde jag en vanlig stämpel dyna i beige. Till det högra hjärtat använde jag klar embossning och till det vänstra vit. Samma stämpeldyna använde jag till "Grattis"-stämpeln. "Orginal" stämpeln är med texten "Grattis till körkortet" men den texten passade inte just nu så jag stämplade bara en del av stämpeln. 
  
Som torrembossning har jag använt Cuttlebugs polka och Spellbinders Frameabilities. På polkapapperet rev jag ut en bit av ett Tilda papper och stämpel embossade med hjärta (se i texten nedan) Ovanpå det lade jag en rand med emballage från klinkerplattor som en Magnolia-sjörövare fick sitta på och stämplade och klämde i en hjärtpin. Sjörövaren blev omramad av en helt underbar ram (som ser fruktansvärd ut på förpackningens omslag). Skar ut den och lät papperet sitta kvar i för att sen embossa den. Fäste allt på en 6*6 tum stor kortbas. Så här blev det!!!


Kramar
Elin

Papper: Tilda, Panduro
Stämpel: Pysselmyran, Magnolia
Die: Spellbinders Frameabilities,
Bling: Hjärtpin,

3 kommentarer:

  1. Hej Elin, congratulatuions på din vinst, bra grejer! = Love ditt kort, den lilla Tilda är en vinnare också. Ha en underbar weekendÖ0 = xxx

    SvaraRadera
  2. Hej Elin,
    vilket jättefint kort!!! Så många fina detaljer. Gillar ramen - superfin. Du har satt ihop allt så fint!!

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...